Oj vilken regnskur det kom nu på morgonen, det gillas. Träningen för Mats gick kanon igår. Han tyckte hon gick riktigt bra på hackamooret. Men vi skall rida ett par veckor till på det så hon får läka till ordentligt i munnen, sedan skall vi se vad vi kan hitta för bett som passar henne.

I dag är det hopp träning för Lotta Björe. Det skall bli så kul och intressant att se vad hon säger om våran guld klimp Chezzie. Återkommer senare om hur det har gått och ev. lite bilder.
 
Sovit helt ok i natt. Men är fortfarande väldigt trött men det beror nog snarare på vädret. Hoppas på att det kommer mer regn nu. Annars vet i sjutton hur det blir med hö i år. Var bara tvungen att se om man kunde lägga in bild i bloggen också. Håller ju på att testa och fixa med hela hemsidan så den skall bli bättre.
 
Ledig  i dag och det har varit behövligt kan jag lova. Men är ändå precis lika trött. Vad har jag gjort idag då? Ja fixat lite med hemsidan redigerat en hel del foton och så har jag varit hos Gudrun och Peter för att snacka ihop oss om student festen.

Mathias klanten var och satte tummen i kläm mellan en gummi hammare och en sten, kan lova att han har ont. Nicklas inflammation vill inte ge med sig heller. Nu i kväll kom det också lite efterlängtat regn, bara hoppas att det kommer mer.
 
Fruktansvärt trött och seg i dag, men det blir man ju efter 5 jobbar nätter under en vecka. Men nu är jag ledig till fredag.

Har inte haft ork att göra mkt nu under dagen, så jag bestämde mig för att göra om min hemsida lite. Vill ni får ni gärna kommentera hur ni tycker den blev. Kommer att ändras mer efter hand så detta är bara början.
 
Åkte direkt till Nybro och tävlingarna idag. Vilken häst vi har <3 första klassen nolla i grunden, ett pet på näst sista i omhoppningen. Tiden hade räckt till en 3 plats. Andra klassen nolla i grunden, halkar precis i upp hoppet på första i omhoppningen, gjorde allt hon kunde för att inte riva men bommen trillade ner. Men sååå nöjda med henne.
 
Trött som bara attan idag. Blev väckt inatt av en som tyckte det var trevligt att prata med fåglarna. Fick lägga mig några timmar när jag kom hem, så nu är det kaffe för hela slanten för att jag skall piggna till.

Mathias förbereder allt i stallet inför tävlingen i Nybro i morgon, och jag får ta hand om kläder osv på hemma plan.

Drar direkt till Nybro i morgon när jag slutat att jobba, och hoppas på bra rundor av dom.
 
Igår var det första arbetsdagen inför super helgen. Tyvärr samma människor som alltid ställer upp som kom. Känns tråkigt att det blir så. Men den lilla skara som dök upp jobbade på mycket bra och vi fick mycket gjort. Bra jobbat alla.
Första grillningen hemma blev det sedan. Mathias tog också årets första dopp, men det var nog kallt för han intog duschen direkt när han kom hem.

Idag blir det fotografering av Kakan. Sedan är det jobb natt som gäller.

Äntligen har också start listorna till Nybro kommit, inte mycket starter. Fast läggs en tävling samtidigt som Ölands hoppet så får man nog tyvärr räkna med att det inte blir fler starter än så.